Masses baixes en un partit trascendental.
Cròniques • 2016/17

1 Gener 01:00
Guixols A.D.
- -

Tot i les nombroses baixes que per diferents motius presentava l’equip rosinc les primeres ocasions son pel Base Roses, la primera de Raul Blanco al minut 3, que el porter local treu la pilota del mateix escaire i la segona a peus de Joel Barreña al minut 20. Molt bé les dues defenses que han permès arribar a mitja part amb el 0-0 al marcador.

A la segona part tot continua igual, repartiment de possessió de la pilota i poques ocasions clares. Ja ben entrada la segona part, al minut 75, un contraatac local acaba amb el primer gol del partit i el Sant Feliu es posa així per davant. A partir d’aquí, els rosincs es llancen a l’atac i deixen la defensa sense efectius cosa que permet als sanfeliuencs fer en 10 minuts tres gols més i deixar el resultat final en 4-0.

Així doncs, bona actitud dels rosincs però sense premi i resultat que apropa encara més el Base Roses al descens.

Bon arbitratge del Sr. Otger Bonet Hinojo i els seus ajudants.

Si voleu veure acta del partit, cliqueu aquí.

Data de publicació: 14 Maig 22:51