Nova temporada, primera victòria amb bon futbol.
Cròniques • 2015/16

1 Gener 01:00
Llers C.F.
- -

El Base Roses rebia el Llers en el primer partit de la temporada a la Vinyassa. Després de la suspensió del partit contra el Cadaqués, els rosincs disputaven el seu primer partit de lliga de la temporada i lògicament volien sumar els primers tres punts del campionat.

Només començar i després d'una contra d'un córner a favor dels rosincs, el Llers s'avança en el marcador. Àlex aconsegueix fer-se amb el rebuig de l'aturada de Solà i marca a plaer fent pujar el 0-1 al marcador. Tot i aquest gerro d'aigua freda de bon començament, el Base Roses no es desanima i comença a crear joc per les bandes i a tenir la possessió de la pilota. Ja en el minut 11, Solà des de la seva pròpia porteria fa el xut de la seva vida i el bot de la pilota s'estavella contra el travesser de la porteria del Llers, el porter visitant cau a terra i Joanet aprofita el rebot per anotar a plaer el 1-1. Després d'aquest gol de l'empat, els locals continuen dominant i movent la pilota amb el seu típic joc de possessió, esgotant de mica en mica la defensa rival. En el transcurs d'aquests minuts, el Llers no disposa de gaires accions i el Base tampoc acaba de crear perill. S'arriba a la mitja part amb el resultat de 1-1 al marcador.

En la segona part, el Base Roses passa a ser l'amo i senyor del partit. L'entrada de Raúl i d'Alberto dóna molta més possessió i dinàmica d'atac als locals i el Llers simplement intenta jugar a la contra amb pilotes llargues. Amb uns visitants cada cop més fatigats, el Base Roses comença a arribar amb ocasions més clares de gol i en el 54 Joanet aconsegueix fer el 2-1. Amb aquest gol a favor, els rosincs no baixen l'intensitat i busquen el tercer per sentenciar el partit. Deu minuts després del segon gol, el jove Torrà fa el 3-1 i deixa el partit sentenciat. Amb el gol de Torrà, el Llers baixa els braços i Joanet disposa de dues accions claríssimes que podrien haver incrementat la diferencia al marcador. No obstant, el partit s'acaba amb el resultat final de 3-1.

Donar l'enhorabona als juvenils que varen ajudar al 4a catalana i felicitar als dos equips pel seu fair play mostrat al llarg dels 90 minuts.

C.F. Base Roses: Solà, Ferrer, Torrà, Pau, Felip, Narcís, Albert, Borja, Dani, Martí Torrà i Joanet. També varen participar Carlos, Toni, Sergio, Alberto i Raúl.

Llers C.F: Álex, Joel, Moha, Cristian, Javier, Adrian, Álex, Eric, Xavier, Jordi i Jairo. També varen participar Lucas, Yaya, Manel i Carlos.

Targetes:

C.F. Base Roses: Ferrer, Torrà, Martí Torrà, Toni i Joanet (grogues).

Llers C.F: Eduard, Joel, Cristian i Álex (grogues).

Àrbitre: Sr. Miguel Escalera Aguilar. Bon arbitratge al llarg dels 90 minuts. Sense complicacions i molt encertat en les jugades de fóra de joc. Felicitar-lo pel seu bon partit.

Data de publicació: 28 Setembre 19:02