Cròniques • 2017/18

1 Gener 01:00
Sant Pere Pescador C.F
- -

Partit que es jugava al camp del Sant Pere, un dels equips de la part alta de la classificació.

A la primera part, el Base Roses va voler imposar el seu ritme alt de partit i gràcies a això va gaudir de les millors ocasions de gol com un remat de cap de Tissera que treu el porter sota pals o un xut de Costa dins l’àrea que surt fora per poc. Tot i així, empat a 0 a mitja part.

A la segona part, el Sant Pere es fa fort en defensa i el partit s’iguala. Tot i així, desprès d’una bona jugada per banda dels visitants, David Costa fa el 0-1 amb un bon cop de cap. A partir d’aquí, el partit seguiria molt lluitat i igualat fins al final però ningú faria cap més gol.

Els tres punts, doncs, se’n van a Roses, l’equip líder que acumula 14 victòries seguides.