Cròniques • 2017/18

1 Gener 01:00
Begur A.E.
- -

Partit esperat amb il·lusió pels rosinc de cares a poder aconseguir matemàticament el títol de campió de lliga, però l’equip del Begur es presenta amb 10 jugadors, masses facilitats han tingut els homes de J. Santos que en el minut 6 fan pujar el 1’0 per mitjà d’Abdel, al minut 19 es Hamid qui remata una bona centrada de Blas al treure una falta, al 28 es Mito al rematar des de fora l’àrea, al 33 es Pitu qui engalta una bona passada de Mito, al 39 es D.Costa es qui acompanya una pilota rematada per Hamid i al 44 novament s’anticipa a la defensa i fa el 6-0.

Al minut 46 l’equip del Begur surt amb 8 jugadors i només de treure de mig camp un altre jugador visitant es lesiona i l’àrbitre suspèn el partit-

Per tant victòria agredolça, ja que tot i merescuda no es com s’esperava el partit que acabes el partit.