Cròniques • 2017/18

1 Gener 01:00
Munells C.F.
- -

Partit avançat al divendres en el que el Base Roses no va desaprofitar l’ocasió per fer-se amb el títol de lliga d’aquesta Tercera Catalana. Al Monells li anava molt, dons si jugava el mantenir la categoria , per tant partit amb molta intensitat per part dels dos equips .

Al minut 12 Rock Taberner aprofita una centrada per avançar al seu equip i tot i el domini dels rosincs les ocasions no es van transformar i amb el resultat de 1-0 s’arriba a la mitja part.

A la segona el domini es més insistent del homes de J.Santos  i al 59 Pitu (el màxim golejador de l’equip) engalta un espectacular xut des de fora l’àrea, fent l’empat a 1 gol.

A mesura que passen els minuts l’entrega junt amb  l’incertesa en el marcador fan que l’emoció es mantingui fins el final.

Bonic detall tant pels jugadors locals com pel públic local al finalitzar el partit que van premiar amb aplaudiments i felicitacions als jugadors del BASE ROSES per l’extraordinària temporada realitzada amb el títol de campió.