Cròniques • 2017/18

1 Gener 01:00
Sant Miquel Fluvia C.F.
- -

Partit que comença amb un reconeixement dels jugadors del S.Miquel als del  Base Roses fent el  “pasillo” amb felicitacions als homes de J.Santos pel campionat d’aquesta Tercera Catalana.

Tot i la diferencia existent a la classificació els locals fan una forta pressió als rosincs, el primer gol arriba de les botes del pichichi de l’equip Pitu al minut 21, però el S.Miquel a la propera jugada empata per mitjà de Jairo Garcia.

A la segona part es un altre partit ja que el Base Roses es mostra més efectiu i els gols van pujant al marcador C. Muñoz al 54, Pitu repeteix al 57 i a partir d’aquest moment els rosincs demostren la seva superioritat, Eric Jacobs fa el 1-4 al 68 , Hamid al 70 fa 1-5, Carlos repeteix al 81 i Pau Carrión (avui de jugador de camp) fa el definitiu 1-7.

Resumin: El resultat indica al diferencia dels dos equips en  el partit i en la classificació.