Superada la primera eliminatoria de la Copa Catalunya
Cròniques • 2017/18

1 Gener 01:00
Port bou C.F. (Copa Catalunya)
- -

Primer partit de la Copa Catalunya que ha jugat el campió de 4ª Catalana amb el Base Roses campió de 3ª Catalana al camp de l’equip de categoria inferior.

Com sempre el camp del Port bou es un camp difícil pels rivals i avui no ha estat una excepció. La primera part ha estat dominada amb autoritat pels homes de J.Santos.

Fruit d’aquest domini al minut 30 J. Plujà aprofita un rebuig del porter local a xut d’Eric Jacobs desprès d’una centrada de F. Caballero.

Amb aquest resultat de 0-1 s’arriba a la mitja part.

Els primers minuts de la segona part el domini del Base Roses baixa i es aprofitat pel Port bou per fer l’empat a 1, al minut 65.

Al minut 70 el porter rosinc Pau Carrion que a la mitja part ha substituït Eric Godo, rellisca toca la pilota amb la mà fora l’àrea i veu la targeta vermella.  Aquest contratemps el soluciona  J.Santos posant Pitu sota els pals, fet que debilita el mig del camp del Base Roses.

Al minut 77 una falta treta per Blas es rematada impecablement de cap per Hamid fent el 1-2 i al 85 un clar penalty del porter sobre J.Plujà fa el 1-3.

Al 88 Pitu fa una excel·lent parada i al 94 en temps de descompte el Port bou escurça diferencies fent el definitiu 2-3

Resultat just amb una clara superioritat en la majoria del partit.

Data de publicació: 03 Juny 23:42