Cròniques • 2018/19

1 Gener 01:00
S.Jaume Llierca C.F.
- -

Primer partit jugat a casa davant del Sant Jaume Llierca, iniciat amb molta igualtat, fins que al minut 27 una falta directa ben ejecutada per Ibrahim, supera la barrera i res i pot fer Pau per evitar el 0-1, al 38 es Uri qui es desfà del seu marcador i la passada de la mort no es finalitzada per Alioune. Al minut 43 una jugada desgraciada entre el defensa i el porter comporta el 0-2 fet per Aisa, resultat amb el que s'arriva a la mitja part.

Al minut 46 un penalty llançat per Bena es aturat pel porter visitant Marc, i al minut 52 novament Aisa engalta un xut des de fora l'àrea que entra pel mateix escaire. 0-3. Els homes de Joan Fabrega intenten escurçar diferencia i ho aconsegueixen per mitjà de Facundo al transformar un nou penalty en el minut 66. 1-3

I en temps de descompte Aniol aprofita un contracop per fer el 1-4 definitiu.

Arbitratge molt encertat al llarg de tot el partit.