Justa derrota, enfront un Quart molt efectiu.
Cròniques • 2018/19

1 Gener 01:00
Quart U.E.
- -

En un matí primaveral i desprès de la presentació dels diferents equips, el partit d’avui amb el Quart ha tingut dos parts ben diferents.

La primera de molta igualtat on els visitants han tingut 2 clares ocasions de gols enviant la pilota al pals i 2 de molt clares pels rosincs en els darrers minuts.

A la segona ha estat ben diferent ja que el Quart s’ha avançat en el marcador al minut 3 en un remat de cap d’Oscar, fent el 0-1.  Aquest gol ha descentrat el bon plantejament dels homes de Joan Fabrega i fruit d’aquest desconcert al minut 68 Nicolau ha aprofitat per fer el 0-2 i finalment al 71 en un clar penalty Oscar fa el 0-3 definitiu.

Per tant resultat just amb un Quart molt efectiu que a aprofitat pràcticament la totalitat de les ocasions que ha creat.

Si voleu veure acta del partit clicleu aquí.

Data de publicació: 11 Novembre 18:06