El bon joc no es veu reflectit en el marcador.
Cròniques • 2018/19

1 Gener 01:00
Vilajuïga C.F.
- -

Bon partit el que han disputat els dos equips, amb un Vilajuïga que ha dominat els primers 15 minuts i que la resta del partit ha tingut un clar dominador:  el Base Roses.

Al minut 15 Norbert Majo materialitza un contra cop per la seva banda esquerra.  A partit d’aquest moment els homes de Baldiri Ricart es fan amos del mig del camp i es creant diferents ocasions però el gol de l’empat no arriba fins el minut 35 que Abde aprofita una pilota que ve  d’una rematada al pal de David Ricart amb una ràpida jugada des de la banda dreta.

A la segona part el domini es més insistent dels rosincs però les diferents ocasions de gol no son materialitzades, on Joanet i Adrià gaudeixen de les més clares afegit a que els pals també van ser protagonistes per 3 vegades.  Però al minut 78 Hector Serra engalta un fort xut de fora l’àrea fent el 2-1 pels locals.

La resta de partit es encara més dominador si es pot , per part del Base Roses en el que segueix tenint clares ocasions de gol, la més clara amb xut al pal en temps de descompte.

Partit que sap a agredolç, ja que el bon joc no ha comportat un bon resultat.

Si voleu veure acta del partit cliqueu aquí.

Data de publicació: 17 Desembre 03:51