Cròniques • 2018/19

1 Gener 01:00
Siurana U.E.
- -

Partit molt complert dels homes de Baldiri Ricart en la darrera jornada del 2018, dominant la majoria de fases del partit, on la primera ocasió clara es en una internada d’Alex Martinez que des de la línea de fons, fa una passada enrere on Alberto engalta un fort xut i fa lluir al porter visitant.

Al minut 20 es David Ricart que s’interna per la banda esquerra i fa el 1-0.

Al minut 25 un penalty comporta l’empat a 1 gol.

A la segona part Adrià desaprofita una clara ocasió de gol al rematar fora una passada en profunditat de Narcís Ricart  i seguidament Joan S. Geli també en gaudeix d’una de molt clara.

El 2-1 arriba al minut 20 en un remat de cap de Pau Carrión al pal i el rebuig es aprofitat per Alberto Rodriguez per fer el gol que feia justícia al joc que s´ estava veient.

El Siurana intentava crear ocasions, però la defensa molt ordenada del Base Roses feia que no gaudissin de clares ocasions.

Resumin: resultat just en un partit enfront un Siurana amb molt bon nivell futbolístic amb jugadors amb molta experiència.

Partit jugat amb molta esportivitat pels dos equips.

Si voleu veure acta del partit cliqueu aquí.

Data de publicació: 23 Desembre 03:53