Cròniques • 2018/19

1 Gener 01:00
Vilartagues C.F.
- -

El Base Roses ha encaixat una dolorosa derrota a casa per 0-3 vers el Vilartagues, que ha estat més encertat en les ocasions de gol i ha aprofitat perfectament l'expulsió de Marcos Foraster als inicis de la segona part.

El Base Roses, malgrat que ho intenta, no aconsegueix encadenar dos resultats positius de forma consecutiva, i avui no ha estat excepció. Petits detalls marquen els partits dels homes de Joan Fàbrega, i es fa complicat aconseguir una dinàmica positiva.

La primera part ha estat força igualada, intercanvi de cops però sense massa continuitat. Un dels puntals del Base Roses, Diego Soria, ha hagut d'abandonar prematurament el matx amb una lesió important al peu dret. Tant ell com un jugador del Vilartagues, en una altra acció del partit, han acabat a l'hospital en 5 minuts molt accidentats.

A la represa tot seguia igual fins que Marcos Foraster, que ja tenia una groga, ha fet una traveta que li ha significat la segona groga. Amb un home més el Vilartagues ha estirat línies i ha marcat dos gols gairebé seguits que quasi sentenciaven l'encontre. A 20 minuts del final, ha estat expulsat el porter visitant, i malgrat tenir alguna ocasió clara per ficar-se al partit, el Base ha encaixat el tercer gol en una contra molt ben executada pels visitants.