Cròniques • 2018/19

1 Gener 01:00
Cadaqués U.E
- -

Forta tramuntana en aquest partit entre el Cadaques i el Base Roses,  el líder Cadaqués, havia guanyat tots els partits com a local i el Base Roses venia de perdre dos partits per la mínima.

El partit comença amb el vent a favor pels locals, fet que comportava un domini quasi total dels locals, tot i no van gaudir de pràcticament cap ocasió clara de gol.

En el minut 40 en una de les poques ocasions que els rosincs van sortir amb la pilota controlada es presenta davant del porter i li creu la pilota lluny del seu abast. 0-1

A la següent jugada al sortir al contratac es un 2 contra 1 de joanet i Adrià amb el porter local i la clara ocasió es desaprofitada incomprensiblement.

A la segona part amb el vent a favor pel Base Roses el joc tot i ser clarament favorable, no es van produir clares ocasions de gol. El Cadaqués es volca a l’atac però sense crear molt de perill.

La sentencia arriba al minut 89 on Joanet al rebutjar des de el seu camp la pilota, el porter no encerta a rebutjar-la i puja el 0-2 definitiu.

Partit amb molt treball físic i molt ordenat  per part dels nois de Baldiri Ricart que es fan mereixedors d’aquesta victòria.

Si voleu veure acta del partit, clique aquí.

Data de publicació: 04 Febrer 09:52