Cròniques • 2018/19

1 Gener 01:00
Espolla C.E.
- -

Partit molt treballat on el Base Roses ha començat amb domini rosinc, on Adrià ha gaudit d’una clara ocasió de gol, l’equip espollenc estava ben posat en defensa i això juntamen t amb la falta de ritme comportava  que no s’ arribés amb claredat. Al minut 43 el porter visitant treu una pilota rematada de cap per Raúl Dominguez en una parada de molt mèrit.

La segona part comença millor pel Base Roses però sense tenir ocasions de gol, a mesura que passen els minuts el domini s’incrementa, però a la contra l´Espolla es va mostrant més perillós.

Segueix el domini local que els visitants anaven traguen a base de molta entrega i faltes, però al minut 83 Oscar aprofita una indecisió de la defensa del Base i fa l’empat a 1 gol.

El Base Roses es volca a l’atac i al 85 reclamen un penalty que semblava molt clar, si bé es al 87 quan l´àrbitre senyala un altre clar penalty, que Alberto es cuida de materialitzar.  2-1.

El partit s’allarga mots minuts, tot i que el resultat ja esdevé definitiu.

Si voleu veure acta del partit cliqueu aquí.

Data de publicació: 09 Febrer 20:35