Cròniques • 2018/19

1 Gener 01:00
Sant Llorenç Muga F.C.
- -

Partit jugat en un camp sempre complicat. A la primera part ha estat un tant monòtona, si bé els locals ho han aprofitat per avançar per 2-0 amb gols de José Castellón i Manuel Camacho, el primer al aprofitar una internada per la banda esquerra al minut 32 i el segon de fort xut des de fora l’ àrea, al minut 42, però Joan S. Geli al minut 44 fa el 2-1 aprofitant una passada de David Ricart.

A la segona part es una altre història i ha estat el Base Roses el clar dominador, al minut 46 es Marc Ricart que es desfà del seu marcador i fa l’empat a 2. Al 64 es Pau Carrión al treure una falta, quan ja havia gaudit d’unes clares ocasions. 2-3

I al 89 es Abde qui marca el 2-4 definitiu a passada de J.Geli.

Resultat just en un camp que sempre resulta complicat.

Si voleu veure acta del partit, clique aquí.

Data de publicació: 17 Març 21:20