Partit resolt amb claretat.
Cròniques • 2018/19

1 Gener 01:00
- -

Partit que el Base Roses ha dominat clarament al llarg dels 90 minuts, ha disposat de diferents ocasions de gol a partit del primer quart d’hora, però que fins al minut 22 no ha arribat el gol que ha materialitzat Joanet aprofitant una pilota robada al mig del camp. Al 25’ una paret d’Alex Martinez, Minguez i Joanet assisteixen a Angel Campos per fer el 2-0.
A la segona part el domini es més insistent i al 47’ Josep Plujà (Xirri) fa el 3-0 al engaltar un fort xut de fora l’àrea. Al 76 una combinació de diferents jugadors habiliten a Marc Minguez per que es planti davant el porter i faci el 4-0 i al 80 es Raúl Dominguez fa el 5-0 definitiu.

Resumin, resultat juts on el Base Roses ha estat superior.

Si voleu veure acta del partit cliqueu aquí.

Data de publicació: 28 Abril 20:59