Cròniques • 2018/19

1 Gener 01:00
Vilajuïga C.F.
- -

Partit molt disputat amb molta efectivitat pels rosincs que van materialitzar les poques ocasions que va tenir, el primer gol va ser materialitzat per Adrià Giner al minut 10 al robar una pilota al mig camp i al presentar-se davant Eric Godo el va batre per baix  1-0.

Al minut 20 es Pau Carrión que a la sortida d’un corner tret per David Ricart remata de cap al segon pal.  2-0.

A partir del minut 30 son els visitants que disposen de diferents ocasions, sense arribar al porter rosinc  Jordi Solà.

A la segona part Alsina fa el 2-1 al minut 48 en un xut des de fora l’àrea.  La resta de partit va ser un Vilajuïga bolcat a l’atac i un Base Roses que es defensa amb molt ordre, fet que comporta que hi hagués molt poques ocasions de gol.

Si voleu veure acta del partit cliqueu aquí.

Data de publicació: 12 Maig 22:27