Cròniques • 2021/22

21 Novembre 13:00
Navata C.F.
1 5

Partit que comença a les 13 h. amb un notable retard sobre l’horari previst.  Va ser de clar color rosinc, i ja en els primers minuts els nois de Ruben van gaudir d’ocasions clares de gol, si bé no va ser fins al minut 11 que Cesc aprofita un rebuig del porter local, que va fer diferents intervencions que van evitar que el seu equip hagués encaixat més gols. Al minut 15 es Teo qui marca de fort xut creuat. Al minut 18  es novament Cesc qui es desfà del seu marcador i fa el 0-3. Al 23 es Hugo qui fa el 0-4 de xut des de la frontal de l’àrea.  Ruben aprofita la avantatge en el marcador i prova els jugadors a diferents posicions fora de les que estan habituats a jugar. El Navata escurça diferencies al minut 30 per mitjà de Eudald i al 40 es novament Teo que des de fora l’àrea marca de xut ras.

Bona actitud de tots els jugadors rosincs on van pujant en el seu nivell de joc.

Data de publicació: 22 Novembre 08:09