Bon resultat en un partit molt disputat.

Vilajuïga C.F.
0 2

Titulars:

Enric, Vlad, Zaka, Aaron, Tomeu, Ali, Tau, Mito, Cesar, David Costa i Batis. Suplent: Arnau.

Partit disputat al municipal de Vilajuïga condicionat pel fort vent que ha deslluït un matx molt disputat pels dos conjunt.

La primera part el nostre equip l’ha jugat contravent, i al minut 15 després d’una contra molt ben portada , Tomeu en una gran incorporació fa la centrada de la mort que remata perfectament David Costa al fons de la xarxa.

Després i fins al final del primer temps hem defensat molt bé el resultat, concedint poques ocasions al rival, tot i així en els darrers minuts Enric fa diferents intervencions de nivell a tirs de Bena, Hosni i cia.

A la represa i com era de esperar el Vilajuïga ha apretat, però la concentració dels nostres jugadors ha desfet les opcions del rival. I ja en el minut 87 una gran jugada de Cèsar, ha estat rematada de cap novament per David Costa fent el 0-2 que sentencia el partit.

Resumin: Partit molt igualat, molt lluitat pels nostres jugadors fent una gran esforç, concentració i solidaritat que ha comportat la suma dels 3 punts.