Cròniques • 2021/22

19 Desembre 12:00
Pontenc Club Esportiu
3 1

Partit davant el Pontenc que va ser ajornat el seu dia, en el que el joc del Base Roses, ha estat ben dirigit per Belén i que les seves companyes han treballat de valent per imposar-se per 3-1 a l’equip gironí, suposant la segona victòria de la temporada.

Al minut 11 ha estat Belén qui ha marcat el 1-0, però tot i el domini rosinc el segon gol a arribat al minut 25 marcat en pròpia porteria. Si bé la mateixa jugadora ha esmenat l’errada fen el 2-1.  Al minut 53 es Yassmina qui fa el 3-1 definitiu.

Resumin: Resultat just i fins i tot curt, on s’ha pogut veure el creixement futbolístic del Base Roses.

Data de publicació: 19 Desembre 21:56