Victòria treballada en un camp sempre difícil.

1 Gener 01:00
Can Gibert U.E.
- -

Can Gibert U.E.  1    C.F .Base Roses  2

Partit que degut a les reduïdes dimensions del terreny de joc sempre es presumeix complicat, sense un clar dominador al llarg del partit amb plantejaments de joc molt semblants per part dels equips, on les pilotes llargues eren la nota predominant i la lluita al mig del camp. Els rosincs es van avançar al minut 29 al aprofitar una internada d’Oscar, tot i que abans havien disposat de dos ocasions de Chus i Raúl. Els locals creaven perill en jugades a pilota parada.

A la segona els homes de J. Santos dominen els primers 15 minuts i fruit d’aquest domini van aconseguir el segon gol obre de Nelson al minut 52, desprès d’un bona combinació de Mito i Oscar. A partir d’aquest minut el Can Gibert es volca a l’atac i el Base Roses defensa el resultat molt ordenadament, intentant aprofitar els espais que deixava la defensa. Al minut 65 en un corner el jugador local  A.Gilera  remata de cap al fons de la xarxa, fent el 1-2, sent aquests minuts els de major domini local.  Els darrers minuts tot i l’ intensitat local  el Base Roses no passa perill per mantenir el resultat fins el final.

Resumin:  Resultat just en un partit en poques ocasions de gol, on el Base Roses va estar més encertat tant en la resolució de les jugades com en el plantejament.

Can Gibert U.E. :  J.Tusca, A.Guilera,  J.A. Gallegos, A.A. Torres, J.A.Garrutxo, S. Vilaro, M.Santaló, D. Pinto, N.Gaspart, H.Demarco, P. Bastidas.

Tambe han intervingut:  F.Tarifa, J.L. Diaz, C. Verdaguer, G.Peralta i J.Ortega.

C.F. Base Roses: R.Lopez,F.Caballero,R.Blanco, D.Ricart, R.Gutierrez, Mito, A.Justafré, C. Quintos, B.Hornos, Pitu i O.Pereira.

També han intervingut:   N.Rodriguez, M.Minguez i J.Barreña.

Àrbitre Sr. Sergi Manuel Rimbau Guillaumes,  i auxiliat a las bandes per Gerard Saña i Francesc Moreno. Sense problemes, amb autoritat des de l’inici, ajudat per l’esportivitat dels dos equips.

Data de publicació: 15 Novembre 17:45