Cròniques • 2015/16

1 Gener 01:00
Vilajuïga C.F.
- -

En aquesta temporada, el filial rosinc no està aprofitant el fet de jugar com a local i en la darrera jornada es varen tornar escapar tres punts més de la Vinyassa. Un Vilajuïga gens superior als rosincs varen aprofitar dues jugades i varen pràcticament sentenciar el partit sense fer res més. El Base va tornar a perdonar massa i al final ho va acabar pagant car.

El partit comença amb domini rosinc. El Base mou la pilota i controla el joc sense passar per cap ensurt defensiu. En els primers minuts de joc, José Ramon disposa d’una clara acció de gol que atura molt bé el porter visitant. A més a més, els locals disposen d’un gran nombre de córners a favor, però cap d’ells acaben de ser aprofitats. El Vilajuïga juga a defensar-se i a fer el contraatac buscant l’esquena d’una defensa rosinca molt sòlida. No obstant, en una jugada on no hi havia gaire perill, el lateral Torrà comet penal sobre l’extrem visitant (un penal tant just com innecessari) . El penal és aprofitat per Aitor fent pujar el 0-1 al marcador. Un resultat molt injust pel que s’havia vist sobre el camp. Ja en les acaballes del matx, el Base Roses disposa d’una triple clara ocasió de gol que en el 99% dels casos acaben essent gol, però la pilota semblava que no volia entrar. La primera part acaba amb el resultat de 0-1, un resultat que podria haver estat molt diferent si el Base hagués aprofitat les seves ocasions de gol.

En la segona meitat de joc, el Base surt amb empenta per remuntar el partit, però el Vilajuïga contínua defensant-se i jugant al contraatac posant en dificultats a la defensa local. En aquesta part, el Base Roses no arriba tant a la porteria visitant i no disposa de cap acció clara per empatar el partit. Amb un Base abocat a l’atac, el Vilajuïga aprofita un contra per fer el 0-2 en el minut 82, un gol que deixava pràcticament sentenciat el partit. Els locals continuen donant la cara en els minuts següents, però no aconsegueixen escurçar distàncies en cap moment i el partit finalment s’acaba amb el resultat de 0-2 a favor dels visitants.

C.F.Base Roses “B”: Solà, Cristhian, Ferrer, Enric, José, Torrà, Josep, Alberto, Toni, Borja i Joan. També han intervingut Albert, Dani i Giner.

Vilajuïga C.F. “A”: Pol, Aitor, Joan, Sergi, Eric, Juan, David, Diego, Aitor i Javier. També han participat Sergi, Cristian, David, Marc i Joel.

Targetes:

C.F.Base Roses “B”: Cap targeta.

Vilajuïga C.F. “A”: Javier, Eric i Enric (grogues).

Àrbitre: Sr. Juan Manuel García Gómez. Ha realitzat un gran arbitratge al llarg dels 90 minuts.

Data de publicació: 16 Novembre 13:14