Probablement el millor partit de la temporada.
Cròniques • 2015/16

1 Gener 01:00
Escola F. Bosc de Tosca CA
- -

Gran tarda de futbol el que  ens han brindat l’equip rosinc i el Bosc de Tosca, amb un plantejament bastant similar, on les jugades s’iniciaven a la defensa, jugant al primer toc amb els respectius homes al mig del camp, arribant la pilota a la davantera amb condicions òptimes per crear ocasions de gol.

Comença molt bé el partit per part del Base Roses, quan al minut 2, una pilota treta per la defensa, arriba a Franc que fa una conducció surtin del seu propi camp, per arribar a la línea de fons de l’àrea contraria , fa una centrada que creua tota l’àrea, on arriba Mito en carrera, engaltant un fort xut que res no hi pot fer el porter visitant Sergi.

La resposta dels de la Garrotxa es immediata, ja que als minuts 5 i 7 tenen dos ocasions de marcar, la primera estavellant la pilota al pal i la segona Justafrè treu una pilota de la mateixa ratlla amb el porter ja batut en un remat del davanter Alejandro.

Al minut 30 es Pitu –omnipresent a totes les jugades- qui fa lluir al porter del Bosc de Tosca que treu una pilota amb el peu quan al gol estava cantat a la sortida d’un corner.

El perill per les dos porteries era constant i tant les defenses com els porters van haver de treballar de valent per evitar que l’equip contrari marques, davant els atacs constants d’un i altre equip.  Mitja part 1-0.

A la segona el ritme no va baixar en cap moment, sinó tot el contrari, ja que el ritme va anar en augment, si bé la jugada clau va estar al minut 65, quan el porter rosinc Ricard atura un penalty que va assenyalar l’àrbitre per mans de D. Ricart.  Aquesta jugada aixeca més la moral dels homes de J. Santos i desanima momentàniament als de A. Danés.

Les jugades de perill segueixen en les dos porteries i solament en el minut 88 C.Quintos roba una pilota a la defensa visitant en una de les poques errades, i passa la pilota a Pitu que ve en carrera i que solament te que introduir la pilota al fons de la xarxa i fa el 2-0 que seria el resultat definitiu.

Bon partit dels homes de J. Santos, en totes les línees amb molta intensitat i poques errades de tots els jugadors que han intervingut en el partit, on s’ha vist un R. Lopez molt encertat sota els pals, una defensa molt segura, un mig de camp molt treballador i una davantera molt efectiva.

Resumin:  Partit molt complert dels dos equips on es va imposar el que més encert va tenir si bé l’ igualtat va ser la nota predominant en un molt bon partit de futbol.n totes les línees dels jugadors rosincs, resultat just on els aficionats del Base Roses van gaudir d’una clara victòria en front d’un molt bon equip, on els dos ens van oferir un bon futbol, arrodonit amb gols de gran definició.

C.F. Base Roses:  R.Lopez, D.Ricart, A.Justafré, O. Pereira, C. Quintos, J.Crespo, Pitu, Mito, B.Hornos, R. Gutierrez  i F.Caballero.

També han intervingut:   M. Ricart i J. Perez.

Escola Futbol Bosc de Tosca :  S. Grabolosa,  S. Delgado, P. Obrador, F. Dorca, I. Sala, G. Jordà, K. Paez, S. Picard, A. Gaitan, S. Amargant i X. Aulinas.

Tambe han intervingut:  P. Serra, F. Masias i S. Sala .

Àrbitre:  Sr. Carlos Cabrera Vidal,  auxiliat a las bandes per Anouar Meziane i David Claparols.

Data de publicació: 05 Desembre 20:27