Els locals han estat els justos guanyadors.

1 Gener 01:00
Cassà U.E.
- -

U.E. Cassa  3  C.F. Base Roses  0

Bon partit on els locals van estar molt més encertats de cares a la porteria rosinca afegit a les poques ocasions creades pels homes de José Santos.

Al minut 20 M. Al Gourari, aprofita una pilota que li cau als seus peus desprès d’una sèrie de rebots des dins l’ area petita.

Al minut 40 Mito s’escapa i es travat clarament per l’últim defensa local però incomprensiblement l’àrbitre no assenyala ni falta, una jugada que podia haver canviat la dinàmica del partit.

Al minut 47 S. Massegur aprofita una pilota posada darrera la defensa rosinca per fer el 2-0.

El domini segueix sent dels locals i acaba de sentenciar el partir amb el 3-0 al guanyar la partida al defensa el jugador del Cassà M. Salguero.

Resumin: Partit on el Cassa ha estat el just guanyador.

C.F. Base Roses: R. Lopez, R. Blanco, Mito,  D. Ricart, M. Minguez, F. Caballero,  Pitu, N. Rodriguez, R. Gutierrez, A. Justafré i B.Hornos

També han intervingut: M. Ricart, J. Crespo, J. Barreña, E. Jacobs i C. Quintos.

U.E. Cassà:  M. Martinez, E. Gauchia, J. Boadas, K. Diallo, E. Garcia, Y. Susso, M. Rabassedas, M. Restrudis, J. M. Codola, D. Alvaro  i  M. Al Gourari.

També han intervingut:  S. Massegur, A. Montero, M. Salguero, J. Piovan  i D. Puig.

Arbitre: Sr. Xavier Rubio Ponsetí, assistit a les bandes per Ruben Pajares i Bernat Lopez.

Data de publicació: 20 Desembre 22:26