Derrota amb golejada en el primer partit de l’any.

1 Gener 01:00
Banyoles C.E.
- -

C.F .Base Roses 1   C.E. Banyoles 5

Partit amb dos parts molt diferents, la primera molt igualada amb poques ocasions de gol, la primera a peus de Chus al minut 10 que estavella la pilota al travesser, al minut 22 es D. Gonzalez que treu una falta per sobre la barrera i clava la pilota al mateix escaire i fa pujar el 0-1, al minut 26 es M. Minguez qui empata el partit 1-1, al rematar de cap a la sortida d’un corner. Hi ha molta lluita al mig del camp, si bé al 42 es R. Blanco (el millor home sobre el camp) xuta de fora l’àrea i la pilota surt fregant el pal esquerra de la portaria visitant.   A la mitja part es F. Caballero que es retira lesionat en la darrera jugada del primer temps.

A la segona part al minut 52 es Mito qui fa la passada de la mort i C. Quintos remata de cap surtin la pilota fregant el pal esquerra i al 53 es R. Blanco qui centra i Mito remata, però qui perdona ho acaba pagant ja que a la propera jugada minut 54, es E. Diaz qui fa el xut final i que la defensa local no encerta a treure la pilota i ells mateixos introdueixen la pilota dins la seva porteria i com que les desgracies mai venen soles al 56 es F. Gutierrez qui es passeja d’un costat a l’altre de l’àrea gran i fa el 1-3.

Els homes de J. Santos ho intenten sense èxit escurçar diferencies, però al minut 66 E. Diaz fa el 1-4 al rematar una falta lateral i en temps de descompte la passivitat de la defensa comporta que J. Barceló faci el 1-5.

Resumin: Les errades defensives locals han comportat que el Banyoles tingués una efectivitat 100 %, ja que cada vegada que ha arribat a l’àrea local ha acabat amb gol.

L’esportivitat en tot moment ha estat la nota predominant.

C.F. Base Roses: R. Lopez, E. Jacobs, B. Hornos, R. Gutierrez, M.Ricart, Mito, R. Blanco, M. Minguez, F. Caballero,C. Quintos i J. Barreña.

També han intervingut: J. Crespo. J. Perez, O. Pereira i D. Ricart.

C.E. Banyoles: J. Masalle, D. Gonzalez, D. Jimenez, A. Moreno, A. Gispert, A. Camacho, A. Darnés, F. Gutierrez, F. Kuhn, E. Diaz i A. Banal .

També han intervingut: M. Callis, M. Guilana, J. Barceló, O. Sillah i M. Alcántara.

Àrbitre: Sr. Marc Reixach Horno, assistit a les bandes per David Cabrera Vidal i Guillem Marcet Torrijos. No ha influït en el marcador, sense problemes.

Data de publicació: 09 Gener 19:54