1 Gener 01:00
Bescanó CD
- -

Bescanó C.D.  2    C.F .Base Roses  2

Partit dominat pels locals al llarg de la primera part, tot i que fins que no ha pujat el 1-0 al marcador els del Gironès no havien tingut cap oportunitat clara de gol, però en una falta lateral al minut 25 el defensa central A. Feliu amb molt poc angle remata de cap creuant la pilota al segon pal.

Al minut 32 em es S. Jabbie qui aprofita un rebuig des de la seva defensa i guanya l’esquena als defensors rosincs i fa el 2-0 al rematar per baix a la sortida de R. Lopez.

Al minut 45 el mateix S. Jabbie es lesiona fortuïtament i es substituït a la mitja part.

A la segona part les tornes canvien i aquesta ha estat clarament rosinca, tot i que les ocasions han tardat a arribar, ja que fins el minut 65 en una falta també lateral des de la banda dreta, la pilota arriba a Minguez que deixa amb el pit per Xus que dins l’àrea petita fa el 2-1.  Amb els canvis que introdueix J. Santos el domini s’accentua, R.Blanco sen va del seu marcador i amb unes combinacions amb Nelson i J. Crespo comporta que el Bescanó estigui tancat a la seva àrea. Si be l’empat arriba al minut 89 en una pilota que Xus arranca des de el mig camp, guanya la partida a la defensa i a la sortida del porter, creua de xut ras i fa el seu segon gol.

En el temps de descompte es quan es veu el millor Base Roses, ja que ja s’ha bolcat a l’atac i el porter local ha tingut que fer diferents parades a xuts a xuts de diferents jugadors rosincs. En el minut 95, Xus es desfà del seu marcador i quan es quedava sol davant el porter, el defensor A.Quiñones li fa una clara falta i al ser l’ultim jugador comporta l’expulsió d’aquest, però solament hi ha temps per treure aquesta falta que acaba sense perill.

Resumin:  Una part per a cada equip, on l’empat no ha deixat content a cap dels equips.

C.F. Base Roses:  R.Lopez, D.Ricart, O. Pereira, C. Quintos, B.Hornos, Pitu, Mito, J. Crespo, E. Jacobs, M. Minguez  i F.Caballero.

També han intervingut:   N.Rodriguez, R. Blanco, J. Perez, J. Barreña i R. Gutierrez

Bescanó C.D. :  D. Fucho, I. Toribio, A. Feliu, R. Comas, F. Salva, S. Ribot, A. Quiñones, S.Soler, S. Jabbie, S. Xifre i J.Viñuelas.

Tambe han intervingut:  A. Lopez, I.Lopez, G. Sarsadenas  i J. Aakid.

Àrbitre Sr. Jordi Ribas Serra,  auxiliat a las bandes per Mihai Andrei Paska  i Carlos Gomez Martinez.

Sense cap complicació al llarg de tot el partit, amb autoritat, ajudat per l’esportivitat dels dos equips .

Data de publicació: 24 Gener 09:06