Partit amb domini altern, amb mes clares ocasions de gol pels rosincs.

1 Gener 01:00
Vilamalla F.C.
- -

Vilamalla C.F.  2  C.F. Base Roses  2

Derbi alt empordanès, amb més clares ocasions de gol pels homes de J. Santos i que s’avancen en el marcador al minut 23 en una jugada per la banda dreta, la pilota arriba als peus de Mito qui toca suaument, introduint la pilota a la porteria local, 0-1.

Al minut 28 es Pitu que amb xuta al cos del porter local, quan tothom veia el segon gol. Al 30 es Chus qui te la seu ocasió. Però una centrada al minut 44, que semblava sense perill toca R. Lopez treu la pilota, aquesta al pal i D. Martinez, atent de xut ras des de dins l’àrea, aprofita per fer l’empat a 1 gol.

A la segona part al minut 70 un davanter local sen va de diferents jugadors del Base Roses per la banda esquerra, la seva centrada es rematada de cap per E. Rodriguez al fons de la xarxa.  2-1

Aquest gol deixa descol·locat al Base Roses i els locals dominen clarament els propers 10 minuts amb xut al pal inclòs, però a partir del 80 es novament els rosincs qui dominen el partit i fruit d’aquest domini al minut 83, jugada per la banda dreta d’Oscar, la seva centrada toca al pal, la pilota semblava que s’havia introduït a la porteria, però la defensa treu la pilota de la mateixa ratlla de gol arribant a peus de J. Crespo que creua la pilota al fons de la porteria.

A partir d’aquest minut el Base Roses es qui ha disposat de diferents ocasions clares de gol, a peus de Mito, Chus, J. Crespo, però no han tingut la sort al seu costat en unes i les altres el porter Roca en altres ho han evitat.

Resumin: Partit amb domini altern, amb mes clares ocasions de gol pels rosincs.

Vilamalla C.F.:  R.Roca, D. Santolaria, A.Ceballos, D.Martinez, A. Capel, J.Sanchez, S. Serra, I. Serra, S.Oliva, A. Aguilera, G. Escalona.

També han intervingut:  X. Coto, M. Balde i E. Rodriguez.

C.F. Base Roses: R. Lopez, E. Jacobs,  Mito, M. Minguez, F.Caballero,  Pitu, C. Quintos, R. Gutierrez, A. Crespo, O. Pereira i B.Hornos

També han intervingut: A. Justafré i N. Rodriguez.

Arbitre: Sr. Carlos Cabrera Vidal, assistit a les bandes per Guillem Gou Marly i Kevin Carruana Ortega.

Data de publicació: 14 Febrer 21:23