Cròniques • 2015/16

1 Gener 01:00
Llers C.F.
- -

Aquesta setmana, el Base Roses visitava el Llers en un dels partits claus per saber si els rosincs opten o no per assolir les primeres sis posicions de la categoria.

El partit comença amb un bon joc del Base que mou molt bé la pilota d’un cantó a un altre. El capità Campmol efectua unes assistències llargues buscant l’esquena de la defensa local, però les accions no s’acaben de materialitzar. El Base domina el partit, però és el Llers qui s’avança després d’aprofitar un rebot que cau en peus de Mohamed, superant a Paco en l’u contra u. Amb aquest gol, els rosincs baixen una mica els braços i perden la intensitat dels primers minuts. Cap dels dos equips disposa de grans accions de gol i s’arriba a la mitja part amb el resultat de 1-0 a favor dels locals.

La intensitat rosinca apareix en la segona meitat. El Base fa quatre gols en dotze minuts. Dit això no fa falta comentar res més, doncs com s’entén els rosincs passen a practicar el seu futbol. Raúl, arribat recentment d’Itàlia, fa el gol de l’empat en el 48 amb el cap. Dos minuts després, Adrià aprofita una jugada de “murri” després d’una falta llençada ràpidament per Narcis. Sis minuts després, Josep fa el tercer i en el 62 fa el definitiu 1-4. Com veiem, onada ofensiva rosinca i encert en la majoria de les accions. Amb aquest resultat tan ample, el Llers intenta atacar a la desesperada, però una ben colocada defensa rosinca atura qualsevol acció local. Remarcar també una gran aturada de Paco en els últims instants del partit.

Felicitar a tots els jugadors del Base per la seva entrega i per demostrar a tothom que amb lluita i intensitat no hi ha cap equip superior a la categoria.

Aprofitar aquestes darreres línees per acomiadar-nos del porter Solà que abandona el club per motius laborals. Sort i endavant en els nous projectes.

Llers C.F “A”: Cristian, Moha, Javier, Andy, Enric, Àlex, Xavier, Yaya, Jairo, Manel i Javier. També han participat Aitor i Carlos.

C.F.Base Roses “B”: Paco, Palou, Ferrer, Campmol, Rodríguez, Narcís, Borja, Albert, Toni, Giner i Josep. També han participat Dani, Joan, Raúl i Solà.

Targetes:

Llers “A”: Andy, Enric i Joan (grogues).

C.F.Base Roses “B”: Daniel (groga).

Àrbitre: Sr. Marcos Carmona Sevillano. Molt bon partit. Correcte en la majoria de les decisions preses. Felicitar-lo pel seu partit.

Data de publicació: 22 Febrer 11:46