Partit on els dos equips van prioritzar el resultat al bon joc. El Base Roses va crear alguna ocasió més de gol.
Cròniques • 2015/16

1 Gener 01:00
Breda U.E.
- -

C.F. Base Roses 1  Breda U.E.  0

Partit amb poques ocasions de gol al llarg de tot el partit, a la primera una pilota de Chus al pal va ser la més clara, però les defenses s’imposaven a les respectives davanteres i el bon futbol era present amb contades ocasions, ja que els dos equips van prioritzar el resultat al bon joc.

A la segona part al minut 55 Mito va avançar als rosincs al desfer-se de dos contraris i creuar la pilota, el porter la rebutja en primera instancia però el mateix jugador aprofita per introduir la pilota al fons de la xarxa. 1-0 .  El joc seguia al mig del camp sense un clar dominador del partit i sense perill per cap porteria, solament a les acaballes del partit es van fer ocasions de gol, al 72 i 79 es J. Crespo i Chus qui rematen en cert perill i per part del Breda remarcar als minuts 88 i al 94 que van fer intervenir a R. Lopez, la primera en un xut creuat i la segona al aprofitar una contra en un corner tret pel Base Roses que no van saber finalitzar  i que va comportar que els  visitants arribessin a disposar d’una clara ocasió per empatar, però novament R. Lopez va fer una excel·lent intervenció i posar fi al partit.

Resumin:  Partit amb contades ocasions de gol, alguna més per part dels rosincs, on els dos equips van prioritzar el resultat.

C.F. Base Roses: R. Lopez, R.Gutierrez, M. Minguez, B. Hornos,  E. Jacobs, C. Quintos, C. Quintos, A. Justafré,  J. Crespo i J. Barreña.

També han intervingut:   R.  Blanco, O. Pereira. F. Caballero i J. Perez.

Breda U.E. :  C.Morera, M. Boada, C. Funollet, A. Prieto, V. Roca, C. Fontanella, O. Sala, X. Cabdellos, J. Belloz, R. Auladell i P. Graupera.

També han intervingut: E. Cortina, M. Al-Garraf i J. Fullerachs.

Àrbitre Sr. Samuel Hernandez Ramos,  auxiliat a las bandes per Mihai Andrei Pasca i Kevin Carruana Ortega. ( sense cap problema ajudat  per l’esportivitat  dels components del dos equips).

Data de publicació: 03 Abril 16:58