Més intensitat que futbol en un partit força travat.

1 Gener 01:00
Camprodón U.E.
- -

Camprodon U.E. 1    C.F .Base Roses 0

Partit molt travat el que s’ha disputat en terreny dels de la comarca del ripollès.

Probablement els tres punts en joc han fet que no s’hagi vist un bon partit de futbol, si bé cap dels components dels respectius equips han escatimat esforços per endur-se’n la victòria, però les ocasions de gol han arribat en contades ocasions.

Al minut 8 una paret entre Joel i Mito ha comportat una bona passada a Pitu que tal com ve, engalta un fort xut i surt fora per poc.

Al minut 15 el Camprodon recupera una pilota al mig del camp, obren a la banda dreta i la seva centrada arriba als peus de M. Soler, que lliure de marca, engalta un fort xut fent el 1-0.

Al 30 hi ha una jugada que podia haver estat determinant, en la que una càrrega de R. Gutierrez a un jugador local es assenyalat com a penalty, però R. Lopez molt encertat atura la pena màxima.

A partir d’aquest moments els homes de J. Santos es treuen la pressió de sobre, i la defensa rosinca s’imposa a la davantera local.

A la segona part el Base Roses, te les seves ocasions amb un xut de falta directa de Blas al pal i la segona del mateix jugador, fent lluir al porter J. Sala.

Unes internades de Yoann també porten el seu perill, però les continues faltes feien que el joc es veies interromput constantment.

Arribant al final del partit amb un resultat de 1-0.

Resumin: No ha estat un molt bon partit, degut a les continues interrupcions on el Camprodon n’ha sabut treure profit.

Camprodon  U.E.:  J.Sala,  D. Marti, G.Codina, J. Bobi, A. Fabrega, B. Jimenez, J. Gil, E. Romero, M. Soler, G. Capdevila i A. Pages.

També han intervingut: M. Aladid, A. Badosa, J. Carre i J. Darne.

C.F. Base Roses:  R.Lopez, E. Jacobs, B. Hornos, A. Justafre, R. Gutierrez, Mito, M. Minguez, F. Caballero, R. Blanco, J. Crespo i A. Labrador

També han intervingut: Y. Ramirez, J. Perez i J. Perez.

Arbitre: Sr. Carlos Cabrera Vidal, auxiliat per Gerard Del Val Malpica i Youssef Afantrouss.

Data de publicació: 25 Abril 08:35