Partit molt igualat on el Base Roses ha gaudit de més clares ocasions de gol.
Cròniques • 2015/16

1 Gener 01:00
Banyoles C.E.
- -

El partit comença amb moltes precaucions per part del Base Roses, on la classificació en la taula li feia jugar amb l’obligació de guanyar.

A la primera part les ocasions més clares han estat pels visitants, un xut a porteria buida de Yoann se’n va fora i dues jugades on només hagués faltat empènyer-la a dins la pilota no arriba a peus del davanter han estat les més destacades. J. Barreña, Chus i Yoann no encerten en les seves ocasions, però en una d’elles, al minut 29 una excel·lent passada de Y. Ramirez, es controlada dins l’àrea per J.  Crespo i es queda sol davant el porter i amb molta sang fred fa puja el 0-1 al marcador. La defensa rosinca ha aconseguit allunyar el Banyoles de la seva porteria.

A la segona part, una forta pluja fa canviar el ritme del partit i en un contraatac al minut 52 J. Barceló, el Banyoles fa l’empat. La reacció del Base Roses ha estat potent ja que pocs minuts desprès al 62, novament J.Crespo fa el segon gol desprès d’una gran jugada personal amb un xut que acaba a l’escaire. Al minut 75 es anul·lat un gol de Y. Ramirez per fora de joc. A mesura que passant els minuts, el Banyoles apreta i aconsegueix un parell de clares ocasiones: la primera és un gol anul·lat per fora de joc i la segona, ja al minut 85 s’estavella al travesser. Els homes de J. Santos es defensen amb ordre fins al final del partit.

Amb l’1-2 s’arribaria a final del partit i els tres punts anirien cap a Roses.

Resumint:  Partit molt igualat on el Base Roses ha gaudit de més clares ocasions de gol.

L’esportivitat en tot moment ha estat la nota predominant.

Banyoles  C.E.:  I. Romero,  D. Barceló, M. Guilana, N. Fabrega, J. Barceló, E. Gispert, , A. Camacho, J. Vidal, F. Gutierrez, E. Diaz  i  J. Bayot.

També han intervingut: M. Alcantara, F. Kuhn, A. Moreno i M. Planaguma.

C.F. Base Roses:  S. Blanco, D.Ricart, M. Ricart, J. Barreña, R. Gutierrez, E. Jacobs,  Y. Ramirez, J. Crespo, R. Blanco, C. Quintos i A. Labrador

També han intervingut:  F. Caballero, J. Perez i O. Pereira.

Arbitre: Sr. Aleix Blanco Critg, assistit a les bandes per Albert Viñas Moreno i Santiago Curbelo Meniuk.  Bon arbitratge, amb autoritat, sense problemes.

Data de publicació: 22 Maig 20:55