Cròniques • 2016/17

1 Gener 01:00
Blanes C.D.
- -

Al començar el partit el Base Roses surt relaxat i al minut 2 el Blanes ho aprofita per avançar-se al marcador per mitjà d’Alejandro aprofitant una cessió curta al porter. És el mateix jugador qui al minut 10 repeteix per posar el seu equip amb un 2-0 que deixa descol·locats als homes de J. Santos. Al 23 Mito hàbilment aprofita per fer el seu primer gol, fet que torna a l’equip empordanès dins el partit 2-1. La primera part tot i dominar els de La Selva no posen en perill la porteria defensada per R. Lopez.

La segona part va ser una altre historia i la reestructuració de les linees del Base Roses dòna els seus fruits i passen a tenir les ocasions més clares. Concretament a peus de Yoann que disposa de 3 ocasions amb molt avantatge per modificar el marcador, especialment una al minut 90. Mito que també va tenir un u contra u amb el porter, si bé l’empat a 2 gols va venir en una jugada a pilota parada que va estar materialitzada per D. Costa, que aprofita un xut de Blas per marcar.

Resumint:  Bona reacció del Base Roses, que tot i tenir un marcador advers al minut 10 no va donar en cap moment el partit per perdut, i a la segona part va ser qui va anar a buscar la victòria fins al darrer minut.

Àrbitre:  Correcte, sense problemes.