Quan més a prop estava la remuntada, arriba la derrota del Base Roses.
Cròniques • 2016/17

1 Gener 01:00
Bescanó CD
- -

El partit comença de cares pel Base Roses ja que el minut 7 el porter al treure la pilota la posa a l’esquena de Mito i aquest no desaprofita l’ocasió per fer el 1-0.

Al minut 15 una fortíssima entrada sobre Fran Soler obliga a que J.Santos el tingui que substituir, on l’àrbitre no va assenyalar ni falta.

Al minut 26 una falta lateral treta pel Bescanó al segon pal, i quan la pilota ja sortia fora per la línea de fons, al voler treure la pilota el defensor, aquest l’introdueix al mig de l’àrea i Felip nomes te que empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Tan sols havien passat 2 minuts, quan encara no s’havien refet del gol, novament Felip aprofita una centrada de la banda dreta per fer el 1-2. Gerro d’aigua freda.

El partit continua fins a la mitja part sense un clar dominador.

A la segona part el domini es clarament local, el minut 50 el Base Roses una jugada calcada al primer gol visitant acaba en gol favorable al Base Roses, però aquesta vegada tot i que el linier ja se situa al mig del camp, l’àrbitre anul·la el gol per fora de joc...

Al minut 55 un clar penalty sobre Eric, Ivan Vargas el transforma amb l’empat a 2, a més que suposa la segona targeta groga de Sergi González.

Amb 30 minuts per davant el Base Roses es el que va en tot moment pel partit i disposa de diferents ocasions de gol.

Si bé al minut 81 desprès d’anar-se’n de diferents jugadors locals, una falta treta per X. Martínez el posada al mateix escaire fent el 2-3 que resultaria definitiu.

Resumint:
Quan més a prop estava la remuntada un gol de falta directa comporta la primera derrota de la temporada a la vinyassa. Un resultat un tant injust pel joc desplegat pel Base Roses.