El bon treball realitzat es queda sense premi al minut 90.

1 Gener 01:00
UE LLagostera B
- -

Llagostera U.E.  1    C.F .Base Roses  0

El partit que d’entrada es presumia més difícil pels homes de J.Santos degut a las nombroses baixes per motiu social dels components de la plantilla del primer equip i que va estar jugats per diferents jugadors del filial i juvenils, que van ser uns magnífics recanvis dels seus companys.

El partit va ser dominat pels locals que van fer lluir al porter rosinc Ricard en un xut de dins l’àrea al minut 30, però els jugadors del Base Roses molt ben posicionats feien que tot i el domini territorial  local, aquests no disposessin de clares ocasions de gol, en canvi l’ocasió més clara per avançar als rosinc la va tenir Joan Serafí quan en un rebuig del porter no encerta a introduir la pilota que li havia caigut als seus peus.

A la segona part segueix la mateixa tònica, els de la comarca del Gironès intentant entrar per las bandes i els de l’Alt Empordà que al contracop van disposar de clares ocasions de gol a peus de Chus i de Joel.

I al minut 90, quan semblava que l’empat seria el resultat final arriba una centrada per la banda i remat de cap de Flores que fa el 1-0 i final del partit.

Resumint:  El bon treball realitzat al llarg de tot el partit es queda sense premi en la darrera jugada del partit, on l’empat hauria estat el resultat més just.

Llagostera U.E. :  A.Muñoz, J. Sotto, M.Ferrer, M. Joan, J. Salas, P. Mitjà, M.Saenz, O. Vila, R. Martinez, O. Almendros i A. Fajardo.

Tambe han intervingut:  Dembo, J. Flores i P. Espuña.

C.F. Base Roses: R. Lopez, R.Gutierrez, Mito, D.Ricart, E. Jacobs, C. Quintos, R. Blanco, J. Geli, D. Felip, J. Crespo i O.Pereira.

També han intervingut:   M. Martinez, i M. Donat.

Àrbitre Sr. Alexandre Gonzalez Moreno, auxiliat a las bandes per Hicham Bouznakari Sergio Cambron.

Data de publicació: 13 Setembre 17:59