El bon partit del Base Roses, es queda sense premi
Cròniques • 2016/17

1 Gener 01:00
Cassà U.E.
- -

Bon partit el jugat avui pels dos equips, d’entrada sense un clar dominador, i sense clares ocasions de gol.

Els homes de J. Santos arribaven més per les bandes i els locals amb un joc més directe buscant sempre a O. Sillah.

Al minut 32 arriba el gol del Base Roses, en una jugada que intervenen sempre al primer toc quatre jugadors locals, Blas, Fran, Yoann i finalitza Oscar que s’incorpora pel mig de la defensa, aprofita la “passada de la mort “ del seu company Yoann i fa el 0-1. -Gol de pissarra-

Segueix una ocasió de Ivan i de Mito però no es materialitzen.

A la segona part al minut 52 Omar roba una pilota a la defensa rosinca i de fort xut a la base del pal dret de la porteria defensada per S. Blanco fa l’empat a 1 gol.

Segueixen els millors moments dels de la comarca del Gironès i S. Blanco intervé amb molt d’encert a xuts dels davanters especialment de Santamaria.

El Base Roses a mesura que passen els minuts es va fent dominador del partit produint-se diferents internades per la banda esquerra, on amb l’ incorporació de F. Soler es produeixen jugades amb Ivan i Mito que creen perill a la porteria local.

Es llencen diferents corners i faltes amb cert perill però no es tradueixen en gol.

Però al minut 86 l’àrbitre assenyala el punt de penalty per una caiguda de Santamaria per una falta comesa per Joel Barreña dins l’àrea. Decisió molt protestada pels jugadors rosincs però S. Massegur transforma el penalty amb el 2-1 que seria definitiu.