Cròniques • 2016/17

1 Gener 01:00
Can Gibert U.E.
- -

No podia començar més malament el partit pels homes de José Santos, ja que al minut 1, Rivas feia el 0-1 de xut creuat des de la ratlla de l’àrea gran.

En cap moment els rosincs van estar dins el partit i aquest fet ho va aprofitar perfectament el Can Gibert als minuts 35 i 38 per mitjà de Sillah i Tarifa respectivament per fer el 0-2 i 0-3, val a dir que anteriorment ja havien disposat de clares ocasions de gol.

A la segona part tot i fer canvis, la tònica segueix sent la mateixa i als minuts 56, 63 i 82 Gilera, Rivas i Segura completant la golejada, fins el 0-6

Resumint:
Partit per oblidar per part del Base Roses, en front d’un rival que va ser molt superior al llarg de tot el partit.

Bon arbitratge del Sr. Alexandre Gonzalez Moreno.