Fluix partit n l’Aro ha aprofitat les seus ocasions.
Cròniques • 2016/17

1 Gener 01:00
Aro C.E.
- -

Partit que comença a favor de vent pels rosincs, si bé en el minut 9 un malt rebuig de S. Blanco es aprofitat per M. Masana per fer el 0-1.

Al minut 12 una combinació entre la davantera local es aprofitada per Pitu per col·locar la pilota fora de l’abast del porter.

Al minut 45 a la sortida d’un corner A. Torrent aprofita un rebuig per engaltar un fort xut, ras que entre fregant el pal dret de la porteria defensada per S. Blanco.

A la segona part cap dels dos equips han tingut pràcticament ocasions de gol, el Base Roses ho ha intentat i ‘Aro s’ha limitat a defensar el resultat favorable.