Equips • Segunda Catalana • 2018/19

Partit molt  igualat des de l’inici on els Cassà volia imposar el seu ritme, però en tot moment s’ha trobat amb un Base Roses molt ben posicionat i coneixedor de d’importància dels punts en joc, arribant a la mitja part amb empat a 0-

A la segona s’ha produït els dos primers gols a pilota parada, per part dels de la comarca de la Selva Marc Sala al minut 53  i pels empordanesos Diego Soria al minut 55.   A partir d’aquest moment  els homes de Enzo Galli han fet un pas endavant  per anar per la victòria i al minut 72   en una pilota llarga a la sortida del porter el rebot favoregi al jugador rosinc  Allioune fent el 1-2 que seria definitiu.

Es pot destacar una pilota al travesser pels locals i dos jugades a la contra per part dels visitants.

Resultat just en un partit molt disputat.

Si voleu veure acta del partit, cliqueu aquí.